Achterhoekshuisje.nl

Sauna-arrangement

Een Scandinavische belevenis, maar dan middenin de Achterhoek. Elke dag een geweldige ervaring in onze luxe Barrelsauna? Wij zorgen voor een saunapakket en handdoeken en jullie mogen dan dagelijks gebruik maken van deze sauna. De kosten zijn eenmalig € 75,– (de maximale gebruiksduur is 1 week).

Overigens ook samen tegelijk te boeken met de hottub. Samen wordt het iets goedkoper namelijk € 150,–.

Hottub-arrangement

Altijd zelf al in de achtertuin willen hebben? De ervaringen zijn lovend. Middenin de sneeuw of bij ondergaande zon…Heerlijke warmte, drankje erbij… Het leven kan zo mooi zijn en dat in de achtertuin van Achterhoekshuisje.nl.

Veel plezier in deze houtgestookte hottub. Bij te boeken voor € 100,–.

We vullen deze brandschone tub met vers water en desgewenst steken we ‘m ook nog voor je aan bij aankomst. Er wordt een ruime voorraad hout verstrekt. Bij normaal gebruik is dit voldoende. Extra hout is uiteraard bij te bestellen voor €15,– per mand. Jullie kunnen dan gedurende jullie verblijf 3 dagen (vanaf aankomst) volop genieten van ultieme welness, starend naar de Achterhoekse sterrenhemel.

(Verlenging met 3 dagen is mogelijk. We maken de hottub weer schoon, vullen ‘m met vers water en je krijgt een nieuwe voorraad hout). Verlenging kost € 50,–.

Overigens ook samen tegelijk te boeken met de sauna. Samen met de sauna wordt het iets goedkoper, namelijk € 150,–.

Borghman-arrangement

Bezoek ons enige echte Bredevoortse brouwerij. Gevestigd in de vestingstad(je) in een leuk oud schooltje. Het heeft de allure van een gezellig café op het plein, waar een prachtig biertje wordt gebrouwen. Voor iedere 18-plusser betalen wij het eerste Borgman-biertje. Daarnaast krijg je van ons 1 bierpakketje voor mee naar het huisje of jouw eigen thuisje. Alleen voor de echte fijnproevers onder ons.

Kasper Paul-arrangement

Heb je ons huisje geboekt? Zin in een ijsje? Haal ‘m maar op bij de fijnste ijssalon van Aalten. Je krijgt van ons, gratis en voor niets een strippenkaart.

Prins Maurits-arrangement

De Spanjaarden hebben in Bredevoort verloren van de Prins van Nassau. De weg is vrij om Bredevoort in te nemen. Dat doen jullie samen met Prins Maurits. Op donderdagen (april t/m oktober) leidt hij jullie in Bredevoort rond en vertelt alles over de slag bij de Kruittoren en het Bredevoortse bolwerk. Wij betalen voor 2 personen het kaartje voor de rondleiding.

Duik onder-arrangement

Een indrukwekkend deel van onze geschiedenis van dichtbij bekijken en beleven? Aalten herbergde in de oorlog veel onderduikers. Nu bestaat de mogelijkheid om op onze kosten 75 jaar terug te gaan in de tijd. #Indrukwekkend, #Confronterend, #Leerzaam, #Ditnooitweer. Voor 2 personen hebben wij een kaartje  gereserveerd. Check: https://nationaalonderduikmuseum.nl/