Achterhoekshuisje.nl

Sauna-arrangement

Een Scandinavische belevenis, maar dan middenin de Achterhoek. Elke dag een geweldige ervaring in onze luxe Barrelsauna? Wij zorgen voor een saunapakket en handdoeken en jullie mogen dan dagelijks gebruik maken van deze sauna. De kosten zijn eenmalig € 75,– (de maximale gebruiksduur is 1 week).

Hottub-arrangement

Altijd zelf al in de achtertuin willen hebben? De ervaringen zijn lovend. Middenin de sneeuw of bij ondergaande zon…Heerlijke warmte, drankje erbij… Het leven kan zo mooi zijn en dat in de achtertuin van Achterhoekshuisje.nl.

Veel plezier in deze houtgestookte hottub. Bij te boeken voor € 100,–.

We vullen deze brandschone tub met vers water en desgewenst steken we ‘m ook nog voor je aan bij aankomst. Er wordt een ruime voorraad hout verstrekt. Bij normaal gebruik is dit voldoende. Extra hout is uiteraard bij te bestellen voor €15,– per mand. Jullie kunnen dan gedurende jullie verblijf 3 dagen (vanaf aankomst) volop genieten van ultieme welness, starend naar de Achterhoekse sterrenhemel.

(Verlenging met 3 dagen is mogelijk. We maken de hottub weer schoon, vullen ‘m met vers water en je krijgt een nieuwe voorraad hout). Verlenging kost € 50,–.