Achterhoekshuisje.nl

Wat onze gasten zeggen

profile_picture_fb_profile_logomark

Jan. 2023

We hebben een heerlijk weekend in jullie mooie huisje gehad! Genoten van de hottub & sauna. Gezellig in het huisje met aangename warme vloer en sfeervolle houtkachel. Heerlijke bedden en alles was aanwezig. Bedankt en tot ziens. J & Friends

profile_picture_fb_profile_logomark

14-11-2022. Wat een super-comfortabel sfeervol & schoon huis! Ook heerlijk die sauna en hottub. Wanneer je dan ook nog heerlijk zonnig weer hebt en in je t-shirt het Achterwooldse pad (super tip! dank Dave) loopt, heb je een top-weekend. Warme groet, M, D, A, C en M.

Met vijf vriendinnen een heerlijk weekend gehad! Tophuisje. Alles is aanwezig, brandschoon, gezellig en die hottub maakt ‘t helemaal af! Veel groetjes, Vijf vriendinnen uit Twente.

profile_picture_fb_profile_logomark

Genoten in dit heerlijke huisje! Erg schoon, heerlijke bedden en 3 avonden heerlijk in de hottub. 

Tip: Een extra spiegel ergens in huis. Met 4 meiden misten we dat een beetje 😉   Groetjes,  S, E, K en F

profile_picture_fb_profile_logomark

5-9-2022

We hebben met z’n 4-en geweldig genoten van dit heerlijke huisje. Smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Tal van fijne plekjes in de tuin, overal gezeten en buiten gegeten. Fantastisch al die bijtjes en vlinders. We kwamen helemaal tot rust hier in dit Achterhoekse huisje na al die drukte uit de Randstad. Graag tot een volgende keer! R&A, N&M

profile_picture_fb_profile_logomark

2-9-2022

We hebben het erg naar ons zin gehad in dit mooie huis. We hebben fijn gefietst, prachtige omgeving hier en veel zon. Nu is het weer tijd om naar huis te gaan. Bedankt voor alle vriendelijkheid en het brandschone huisje. Het was op en top geregeld. We wensen jullie veel succes en hopen dat iedereen dit mooie huisje netjes en goed achterlaat. Bedankt voor alles!! Fam. P. uit K

profile_picture_fb_profile_logomark

Aug. 2022

Wat een onthaal van Dave en Chantal met de vele extra’s. Een prachtig en superschoon leuk ingericht huisje, met een compleet ingerichte keuken. Ook genoten we van de sauna en de hottub. Ondanks de droogte een prachtige groene tuin met gezellige sfeerverlichting. Kortom, wat een luxe. We hebben ècht vakantie gehad. Groeten, Fam. v. E.

profile_picture_fb_profile_logomark

17-7-2022

Het is echt heerlijk rustig hier in de Achterhoek. Wat hebben wij genoten! Het huisje is zo geweldig en jullie gastvrijheid des te meer. Wat ons betreft is dit het meest smaakvolle huisje in de Achterhoek. We komen zeker nog eens terug en we wensen jullie alle goeds. Hartelijke groet, Fam. M.

profile_picture_fb_profile_logomark

Wat fijn om in jullie mooie huisje te verblijven. We hebben ervan genoten, ook van de prachtige tuin. Het was ook super om bij onze kinderen en kleinkinderen in de buurt te zijn. Dank jullie wel voor de lekkere verrassingen. Liefs, W&W. 

profile_picture_fb_profile_logomark

24-6-2022

Prachtig gerenoveerd huisje in een leuke, mooie omgeving. We hebben genoten! Bedankt voor de gastvrijheid. J&B